Zoom gebruiken voor calls, sessies of masterclasses

Voor het geven van een webinar of masterclass adviseer ik je te werken met Webinargeek of Zoom.

Zelf werk ik voor coachcalls, expertcalls, of kennismakingen met Zoom. Voor mijn webinars en masterclasses met Webinargeek.
Het voordeel van zoom is dat je zelf ook je deelnemers ziet en de interactie dus wat makkelijker is. Het voordeel van webinargeek is dat het voor grote groepen juist fijn dan zijn als de deelnemers alleen jou zien en niet iedereen zichtbaar is, en dat webinargeek echt helemaal geoptimaliseerd is voor het geven van webinars.

Je kunt dus heel veel extra instellingen doen, zoals het delen van de replay, mails voor en achteraf, je kunt hier de aanmeldpagina maken, de salespagina koppelen, interactieknoppen toevoegen en al je resultaten inzien. Daarnaast is het rechtstreeks te koppelen met Active Campaign waardoor je hier ook een funnel rechtstreeks achteraan kunt zetten. Alles kan geautomatiseerd worden. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

Wil je zelf ook aan de slag met masterclasses of webinars en meer leren over hoe je die systemen in kunt zetten en hoe je ze gebruikt. Check dan even mijn Freedom Business School. Mijn nieuwste online programma waarin je alles leert over het professionaliseren en automatiseren van je bedrijf. In dit programma leer je hoe je moeiteloos klanten aantrekt met online kanalen en hoe je voor jezelf een consistente klanten en omzetstroom realiseert.

Lees hier alles over de Freedom Business School. Als lid van het membership krijg jij altijd de meest recente actieprijs voor dit programma.

Hierbij een video over hoe je zoom kunt gebruiken.

Met de plugin ‘Pretty Links’ maak je van die lange zoomlink een mooie URL. Handig als je een vaste (recurring) zoomlink gebruikt voor bijvoorbeeld je online (groeps) sessies. Zo gebruik ik deze voor de mastermind, expertmasterclass en het focusblok.