Emailmarketingsysteem (Active Campaign of Mailblue) voor het automatiseren van je processen en versturen van je nieuwsbrief

In deze video geef ik een korte rondleiding door het e-mailsysteem Active Campaign (of Mailblue, Nederlandse variant) waarin ik je laat zien wat je er zoal mee kunt. Kleine rondleiding, ik kan hier uuuuuren over praten, maar meer hierover leer je dus in de training ‘Email-marketing Kickstarter’.


In deze video zie je een weggeverautomatisering, maar er zijn heel veel meer mogelijkheden binnen Active Campaign.

Denk bijvoorbeeld aan webinarautomatiseringen, nieuwsbriefautomatiseringen en verkoopautomatiseringen voor je (online) programma’s.
Maar wat ik ook steeds vaker doe is procesautomatiseringen maken. Deze zorgen er bijvoorbeeld voor dat mensen een seintje krijgen als er een betaling plaats gaat vinden, als er nieuwe modules vrijkomen, maar bijvoorbeeld ook voor mijn eigen administratie:

Ik krijg een notificatie wanneer er abonnementen aflopen, wanneer de toegang tot een Facebookgroep afloopt of wanneer ik een opname moet versturen aan een bepaalde lijst of groep.
Op die manier kun je dus ook zorgen dat je reminders inbouwt voor jezelf of voor je klanten.

Eigenlijk is bijna alles mogelijk ?

In de training ‘E-mailmarketing kickstart’ in je trainingsoverzicht leer je alles over het inrichten en gebruiken van een e-mailmarketingsysteem.