E-book ‘Reken af met onzekerheden in 5 stappen’ van mindsetcoach Manon Graas

Als ondernemer is naast de juiste energie en strategie je mindset een van de belangrijkste elementen om een succesvol bedrijf te kunnen draaien.

Maar hoe creëer je nou zo’n ondernemersmindset? Waar begin je überhaupt op het gebied van een sterke mindset creëren? Hoe ga je om met onzekerheden, twijfels en angsten?

Een van de oorzaken waarom veel startende ondernemers niet zichtbaar zijn is onzekerheid.

Manon Graas is Mindset en Life coach en helpt ambitieuze ondernemers afrekenen met angsten en onzekerheden, zodat ze vol zelfvertrouwen en plezier hun droombusiness gaan bouwen.

In het e-book van Manon leer je in 5 stappen afrekenen met onzekerheden, zodat jij zelfverzekerd zichtbaar kunt gaan zijn.

Je download hier het e-book.

Indien je er behoefte aan hebt biedt Manon graag een gratis 1:1 sessie aan van 30 min. waarin ze ondernemers coacht om afscheid te nemen van de kritische stemmetjes die ze hebben wanneer het gaat over (online) zichtbaarheid, hun aanbod, etc. (Faalangst/perfectionisme)

Je kunt deze aanvragen door te mailen naar info@manongraas.nl of door Manon een DM te sturen via Instagram (manongraas.nl)

Je vindt Manon op Instagram. Hier deelt ze meer tips en inspiratie over onzekerheid en angsten.

Klik hier op haar account te bekijken.

Haar website is: www.manongraas.nl