Welkom

Hey! Super dat je er bent!
Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als ik!!

Je kunt direct van start met de training.
Ik adviseer je altijd eerst te starten met de module ‘Voor je start met bouwen’. Deze module is er namelijk niet voor niets 😉
Ik neem je echt stap voor stap mee in het proces van het bouwen van een goede website die ook daadwerkelijk klanten op gaat leveren. Een goede voorbereiding en vooral dus ook een goede inhoud van je website is daarbij het halve werk.

Volg dus de modules stap voor stap. Natuurlijk kan het zijn dat er modules tussen zitten met dingen waar jij nog niet mee aan de slag gaat, (SEO, een gratis weggever of een blog) maar loop ze even door zodat je wel weet wat de mogelijkheden zijn en zodat je niets mist of tijd verspilt.

Ik heb de modules zo ingedeeld dat het stap voor stap is opgebouwd maar ook zodat je later makkelijk een module of video terug kunt vinden. Enkele video’s zullen dus dubbel in de training staan. Dat zie je vanzelf.

Neem echt even de tijd om stap voor stap de modules te doorlopen en in ieder geval te starten met de inhoud en daarna alle basis instellingen. Daarna ga je echt leren ‘bouwen’ en kun je zelf ook een beetje gaan uitproberen en spelen.

Ik heb behoorlijk veel info en video’s over online tools en systemen. Ik houd dit goed in de gaten maar soms gebeurt het dat een online tool, plugin of systeem wat veranderd in de lay-out of dat er functies veranderen.
Mocht je een video of instructie tegenkomen en het ziet er bij jou anders uit of het werkt niet meer zoals je in de video ziet: laat het me dan weten!

Ik probeer altijd alles up to date te houden maar online tools zijn aan veel veranderingen onderhevig dus mocht je iets vinden wat niet meer klopt laat het me dan zeker weten dan maak ik een nieuwe video of instructie voor je!

Je kunt me daarvoor mailen op Brigit@jouwbusinessonline.com. Of je meld in je in de besloten Facebook-community.
Hier kun je ook terecht voor vragen

Je kunt je hier aanmelden voor de besloten Facebookgroep.


Heel veel succes! En zet hem op!

Liefs,
Brigit