Tools Copy

Vaak zijn er van die dingen waarvan je dacht: Had ik dat maar eerder geweten!
Zo gebruik ik een heel aantal programma’s die SUPER eenvoudig werken en zelfs voor de dummy websitemaker goed te gebruiken zijn. Ook gebruik ik een aantal programma’s die mijn leven ontzettend veel makkelijker maken!
Ik deel graag mijn meest gebruikte tools met je, zodat je ze eens op kunt zoeken als je ze nodig hebt!

1. Canva
Zeker weten met stip op één! Ik gebruik Canva echt bijna dagelijks!
Je kunt Canva gebruiken voor: Het maken van een e-book, checklist, achtergronden voor je website, logo’s, social media posts, videopresentaties, thumbnails, visitekaartjes, flyers, en GA ZO MAAR DOOR!
Ook gebruik ik Canva voor het downloaden van stockfoto’s, het maken van brandboards en het opslaan van mijn Huisstijl en Lettertypes.
Je kunt met de gratis variant bijna alles maken! Zeker de moeite om even te checken dus!

2. Coolors.co 
Voor het bepalen van je huiskleuren. Gebruik de colorgenerator om een kleurenpalet naar jouw wens samen te stellen. Wederom gratis!

3. Tiny PNG
Voor het minder zwaar maken van je afbeeldingen. Haal je afbeeldingen door de compressor en ze worden tot 70% minder zwaar gemaakt! Scheelt een hoop ruimte op je website!

4. You-tube
Ook met het gratis account van You-tube kun je al je gemaakte video’s uploaden en bewerken en hiervoor een deelbare link maken om je video op je website te kunnen plaatsen.

5. Smartmock-ups
Om een mock-up te maken voor bijvoorbeeld je e-book. Een mock-up is bijvoorbeeld een afbeelding van een boek met jou zelfgemaakte cover op de voorkant. Je gebruikt ze op je website om bijvoorbeeld je e-book aan te bieden en deze net even iets meer vorm te geven.

6. PDF escape
Om e-books, werkboeken of checklisten invulbaar te maken.

7. Woocommerce
Om online je producten en diensten te kunnen verkopen.
Via een koppeling met het betalingssysteem Mollie kun je deze producten ook meteen online laten betalen.
Ik kom hier in de bonusmodules nog uitgebreid op terug.

8. Moneybird
Moneybird is een superhandig boekehoudssyteem die ook te koppelen is aan Woocommerce. Zo gaat niet alleen de verkoop en betaling van je diensten automatisch, maar wordt ook automatisch je factuur verstuurd.

9. Calendly
Een online afsprakentool die je op je website kunt integreren en waarbij mensen zelf een afspraak in je agenda kunnen boeken.

10. Active Campaign of Mailblue
Een e-mailmarketingsysteem om een klanten/leadslijst op te bouwen en in contact te blijven met je ideale klant. Ook ideaal te combineren met Woocommerce en Mollie en bijvoorbeeld met Learndash waardoor je jouw complete verkoopproces kunt automatiseren.