Alles op een rijtje Copy

Nog even alles op een rijtje:

✔  Maak een bedrijfsprofiel aan, en vul deze volledig, en koppel deze onder het onderdeel ‘ervaring ’aan je persoonlijke profiel.
✔  Vul je complete profiel in, zorg dat het duidelijk is waarvoor mensen bij jou moeten zijn en gebruik de juiste zoekwoorden.
✔  LinkedIn is niet blij als mensen het platform verlaten. Plaats dus in je berichten geen links naar andere websites (ook niet die van jezelf)
Deze plaats je in ‘uitgelicht’ Als je mensen via een bijdrage over wilt laten gaan tot actie kun je ze vragen om een reactie achter te laten of om je een berichtje te sturen en dan kun je de link delen in een prive-berichtje met deze persoon.
✔  Tag mensen of bedrijven voor een groter bereik.
✔  Gebruik max 3 tot 5 hashtags in je brijdrage of artikel.
✔  Reageer op berichten, om je expertstatus te claimen.

✔  Om je bereik een beetje op gang te brengen als je nog weinig connecties of reacties hebt:

➜ Spreek met een groepje andere ondernemers af om elkaar te informeren als je iets post zodat zij hem kunnen liken of een reactie achter kunnen laten.
Lijkt wat knullig maar kan er wel voor zorgen dat je bereik vrij snel wat hoger wordt.
➜ Reageer actief op anderen.
➜ Check regelmatig je voorgestelde connecties en kijk bij jouw connecties weer tussen hun connecties of daar wellicht interessante connecties tussen zitten voor jou (goede zin dit, maar ik laat hem staan wink)
➜ Een connectieverzoek versturen kan altijd. Diegene moet hem wel accepteren. Het advies is dus om een persoonlijk berichtje mee te sturen met wie je bent en waarom je graag wil connecten.
➜ Zoek op hashtags over relevante onderwerpen en reageer op deze berichten. Als je hier goede informatie deelt en je kennis deelt verhoog je je expertstatus en kan je bereik snel gaan. Maak het uiteraard niet TE bont. Je wilt niet die irritante persoon worden die OVERAL op reageert.
➜ Bekijk je statistieken. Onder het kopje IK, Beheren, Bijdragen & Activiteit zie je al je bijdragen en zie je onder de post hoeveel mensen je bereikt hebt met dit bericht. 

OPDRACHT

Ga lekker aan de slag met het opzetten van een professioneel profiel en loop daarbij alle onderdelen goed door.
Maak daarna een mooie voorstelpost. (foto of video) en plaats je eeste bijdrage smile

VEEL SUCCES!!