Welkom!!!

Yes! We gaan aan de slag!!

Ik heb er ZOVEEL ZIN IN!
Echt supertof dat je mee doet en dat ik je mag helpen bij het online op de kaart zetten van jouw bedrijf.

Bekijk even de video en daarna kun je van start met de eerste Module! ♥ ♥ 

In deze academy vind je alle trainingen die ik heb gemaakt op gebied van online zichtbaar worden.
Deze academy is dus vooral praktisch!
Wel heb ik aan iedere module ook een mentale les toegevoegd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat succesvol (online) ondernemen een combinatie is. Enerzijds strategie, anderzijds een sterke mindset en de juiste energie.
En daarmee gaan we dus ook aan de slag.

De academy in ingericht op een bepaalde volgorde. Dit is een bewuste volgorde omdat ik denk dat dit de meest logische is.
Ook al denk je dat jij je ideale klant wel helder hebt, ik adviseer je toch om deze modules nog een keer te doorlopen. Om er weer even bewust mee bezig te zijn en te voelen of alles nog klopt.

Verder kun jij zelf bepalen welke onderwerpen voor jou nu relevant zijn en waar je dus deze week of maand mee aan de slag wilt.
De module Social Media Marketing was een hele uitgebreide en deze heb ik dus als aparte training toegeboegd in je account net als de training ‘Emailmarketingkickstart’.

In dat overzicht vind je later ook de video’s over online tools en de bonussen terug.

Check dus binnen de training vooral wat nu voor jou van toepassing is en wat haalbaar is voor jou op dit moment.

Neem bijvoorbeeld de de modules over Social Media Marketing. Ik heb 4 hoofdkanalen die ik behandel en waar ik van alles over uitleg. Maar het is niet zo dat jij METEEN op 4 kanalen zichtbaar moet gaan worden.

Wat ik je wel aanraad is om op zoveel mogelijk kanalen een goed profiel aan te maken zodat mensen je kunnen vinden en weten wat ze bij jou kunnen halen.

Nog even over de volgorde van de Modules. Ik vond het moeilijk op welke plek ik Social Media Marketing neer zou zetten. Helemaal aan het begin, of helemaal aan het eind.

Ik heb hem aan het eind gezet omdat Social Media vaak als doel heeft om meer verkeer naar je website te krijgen. Vaak dient het ook als startpunt van je klantreis.
Als je nog geen website, klantreis of andere kanalen hebt staan kun je mensen ook niet doorverwijzen naar je aanbod.

In de module Social Media marketing ga ik je dus ook vertellen hoe je zorgt voor verkeer naar je website, en hoe je bijvoorbeeld jouw weggever promoot. Maar dan is het wel fijn als jouw website staat als een huis en je weet wat voor weggevers je zoal in kunt zetten.

Vandaar deze opbouw van de modules, met social media marketing als laatste.

Maar dit betekent niet, dat je eerst de andere 4 modules tot in de puntjes uitgewerkt moet hebben om uberhaupt zichtbaar te worden.
Ik raad je juist aan om, ook als je nog geen website online hebt staan, wel vast zichtbaar te worden op Social Media. Zodat je juist ook al een leuke achterban opbouwt om straks die website aan te laten zien.

Ben je nog helemaal niet actief of Social Media, dan kun je dus ook zeker vast aan de slag met deze modules om in ieder geval de eerste stappen te zetten om vast een goed profiel aan te maken en je eerste posts te maken.
Zorg dat je vast in the picture komt!

E-mailmarketing is een logisch vervolg op het maken van een weggever, en is heel erg geschikt om een lijst met potentiele klanten te verzamelen en een band op te bouwen met deze mensen, maar het is niet zo dat je dit meteen van A tot Z hoeft uit te werken.

Kies wat voor jou nu goed voelt en wat prioriteit heeft.

In de academy leg ik je de basis van al deze methoden uit zodat je weet wat er mogelijk is en zodat je voor jezelf kunt gaan bepalen wat voor jou nu de juiste stappen zijn.
Door de modules door te nemen en te implementeren kun je ook die eerste stappen gaan zetten en gaan zorgen voor een goede basis.

Maar denk niet dat je alles MOET doen, of dat je alles meteen van A tot Z moet hebben staan.
Doe het op jouw manier. En doe het stap voor stap.

Ik heb al deze onderwerpen toegevoegd omdat ik weet dat als je hiermee aan de slag gaat jij een goede fundering hebt staan voor jouw bedrijf.
Dat jij op deze manier beter zichtbaar en vindbaar gaat worden.
Maar er zijn heel veel manieren. Bekijk de online omgeving dus als totaalpakket en bepaal waar jij je nu op wilt gaan focussen. Ga daar mee aan de slag, en doe de rest later.
Maak eventueel een planning voor jezelf.

Heb jij helemaal niets met LinkedIn of Pinterest? Laat die dan even achterwege.
Voel jij niets voor het maken van een E-book maar wil je liever een kennismakingsgesprek als gratis weggever? Doe dat!
Is adverteren echt nog te ver weg voor jou? Laat het dan nog even liggen.

Focus om waar jij nu naar toe wil. Wat voor jou NU de meeste prioriteit heeft.
Neem de online omgeving als leidraad en kijk zeker even naar wat de mogelijkheden zijn.
Je zult soms ook hoofdstukken tegenkomen waarvan je niet verwacht had dat het wellicht iets voor je kon betekenen maar die toch interessant kunnen zijn.

Het is soms namelijk ook gewoon een kwestie van uitproberen en doen.
Even uit je comfortone komen en een gokje wagen.

Als laatste:
Mocht je het nog niet gedaan hebben: Meld je dan aan hier even aan voor de besloten Facebookgroep.

Beantwoord even de 3 vragen die je krijgt als je je aanmeld en dan laat ik je toe in de groep!

Voor nu: Heel erg veel succes met de modules in de online omgeving.
En zijn er vragen of loop je vast? Meld je dan in de besloten Facebookgroep!